Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Du Ikke Kan Bruke Telefonen Mens Du Lader Den
Hvorfor Du Ikke Kan Bruke Telefonen Mens Du Lader Den

Video: Hvorfor Du Ikke Kan Bruke Telefonen Mens Du Lader Den

Video: Hvorfor Du Ikke Kan Bruke Telefonen Mens Du Lader Den
Video: Trådløs opladning? Hot or not? Få svaret her 2024, April
Anonim

Hvorfor du ikke kan bruke telefonen mens du lader: sannhet og myter

Smartphone-lading
Smartphone-lading

Det er mange myter og ubekreftede tips om hvilke handlinger som kan skade en smarttelefon. Hvilken kan du tro? I dag vil vi finne ut om telefonen din vil ødelegge fra lading.

Kan jeg bruke telefonen mens jeg lader den

De fleste moderne smarttelefoner er utstyrt med litiumionbatterier. De har flere fordeler:

  • relativt billig;
  • lad raskt;
  • holde en ladning godt;
  • varig.

Men hurtiglading fører til at ekstra belastning på batteriet blir for stor. Batteriet begynner å varme seg opp, og i noen tilfeller kan det til og med svikte og svulme opp. Det er tilfeller der en smarttelefon eksploderte i hendene på en person hvis den ble brukt under lading.

Telefonen eksploderte ved lading
Telefonen eksploderte ved lading

I slike tilfeller er skaden allerede irreversibel - det vil ikke være mulig å fikse smarttelefonen

Betyr dette at telefonen ikke kan brukes mens den lades? Ikke. Batteriproblemer er ikke forårsaket av samtidig bruk og lading, men av en adapter av dårlig kvalitet. Hvis du bruker kabelen og støpselet som fulgte med enheten, vil det ikke være noen problemer. Men hvis den "innfødte" ledningen blir avbrutt, og du bestemmer deg for å bruke en tredjepartsledning som ble funnet hjemme hos deg, er det bedre å la smarttelefonen være alene til den er fulladet.

Det er av denne grunn at du kun skal kjøpe tilbehør fra pålitelige merker. Ideelt sett bør du få en ledning og en plugg fra smarttelefonprodusenten din, men dette er ikke alltid tilgjengelig. I dette tilfellet kan du kjøpe adaptere fra for eksempel Belkin, Nillkin, Qi Wireless, Anker, SnowKids. De er litt billigere, og de gjør jobben sin bra. Men det er bedre å holde seg borte fra alle "no-name" selskaper. Adapteren kjøpt i overgangen for 100 rubler, med stor sannsynlighet, hvis den ikke brenner smarttelefonen din, vil den forkorte batterilevetiden.

Du kan bruke smarttelefonen mens du lader hvis en god adapter er koblet til. Men det er bedre å ikke bli involvert med ubekreftede produsenter - da kan telefonen virkelig eksplodere, og ta fyr, og bare svikte stille.

Anbefalt: