Innholdsfortegnelse:

Føler Hunder Døden Til Eieren?
Føler Hunder Døden Til Eieren?

Video: Føler Hunder Døden Til Eieren?

Video: Føler Hunder Døden Til Eieren?
Video: Regn på vindue med tordenlyde - Regn i skoven om natten - 10 timers afslapning, søvn og studie 2024, Kan
Anonim

Føler hunder sin forestående død?

trist hund
trist hund

I tusenvis av år har hundestammen bodd ved siden av mennesker, voktet huset og gitt gleden ved kommunikasjon. Da de observerte atferdene til halevenner, la eierne merke til hvordan intuisjon og tilknytning til mennesker utvikles i disse dyrene. De har en slags "sjette sans" og vil lære noe sted om den forestående katastrofen som snart vil skje med eieren.

Forutsier hunden at eieren dør?

Et voksent kjæledyr, som er nær en person i lang tid, er den første som merker de minste endringene i helse og sinnstilstand. Leger forklarer dette med at sammensetningen av pasientens blod blir annerledes, og hunden reagerer på en ny lukt. Hunder er i stand til å oppdage energiske og kjemiske endringer i eierens kropp. Når de innser at deres elskede herre snart vil reise til en annen verden, bekymrer de seg og prøver å fortelle folk om det på sin egen måte. Oppførselen til det forstyrrede dyret endres umiddelbart.

Typiske manifestasjoner av lengsel etter fremtidig tap:

  • finner ikke et sted for seg selv;
  • nekter å spise;
  • uler og sutrer lenge;
  • blir syk uten noen åpenbar grunn.

Veterinærer vet om mange tilfeller når en hund lærer om den avdøde eieren før den sørgelige nyheten blir rapportert fra sykehuset til de pårørende. Denne gaven med fremsyn av hendelser er lik mystikk. Det spiller ingen rolle hvor langt eieren er fra den firbente vennen. Dessuten fanger dyret ikke bare naturlig, men også voldelig død.

Britisk spaniel
Britisk spaniel

Hunden forutser eierens plutselige død i en ulykke og i en flyulykke

En usynlig forbindelse gjør at kjæledyret kan føle eiers død, selv på lang avstand. Da den sekstende presidenten i Amerika, Abraham Lincoln, ble dødelig såret, begynte hunden hans, Fido, å hyle og kaste. Marinhunden bodde i Springfield, Illinois, og attentatet fant sted i den amerikanske hovedstaden, Washington. Det er 1250 km mellom byene, men den tailed vennen klarte på en eller annen uforståelig måte å finne ut av hva som skjedde.

En enda mer fantastisk historie skjedde i 1923. Arkeologer oppdaget graven til farao Tutankhamun, og 4 måneder senere døde ekspedisjonsfinansieringen, grev George Carnarvon av lungebetennelse. Den kvelden hylte hunden hans, som var i familiens borg i Highclere (England), høyt og falt død. Mer enn 2200 kilometer fra Hampshire til Kairo. På hvilket grunnlag hunden ante døden til eieren, som var så langt borte, kan vi bare gjette.

Landsbyovertro er også assosiert med en hunds melankolske hyl før avdødes utseende i huset. Hvis hunden senker snuten og skriker ynkelig, så vil noen fra familien etter 3-4 dager gå til forfedrene. Et tegn har en lignende betydning, hvis kjæledyret ikke vil spise matrester etter pasienten, vil han ikke lenger komme seg. Slaviske folk tror at en hund ser et "dødsspøkelse" eller en slags kroppsløs materie. En ond enhet vises i huset før eierens død for å ta ham til seg selv.

Fullfør Spitz hunderase
Fullfør Spitz hunderase

Hvis en hund graver et hull nær hjemmet, vil livet til et av familiemedlemmene ta slutt.

Blant eksperter i den subtile verden er det en oppfatning at folk før døden gir en kraftig energiimpuls fra et skadet biofelt. Den beveger seg i henhold til prinsippet om en radiobølge, som er tilgjengelig for den følsomme hørselen til et dyr. På denne måten får kjæledyret informasjon om den triste hendelsen. Men vitenskapen benekter denne muligheten.

Anmeldelser

Det er mye ukjent og rart i verden som manifesterer seg på det underbevisste nivået. Forskere kan ennå ikke finne ut hvordan en hund avgjør fremtidig ulykke med en person. Et oppriktig vennskap med et haledyr opprettholder det usynlige, men sterke båndet som døden alene kan bryte.

Anbefalt: