Innholdsfortegnelse:

Kan En Ugift Jente Eller En Enslig Kvinne Få En Katt?
Kan En Ugift Jente Eller En Enslig Kvinne Få En Katt?

Video: Kan En Ugift Jente Eller En Enslig Kvinne Få En Katt?

Video: Kan En Ugift Jente Eller En Enslig Kvinne Få En Katt?
Video: En italiensk katt! Gullig kattfilm! 2024, April
Anonim

Livspartner: Kan en ugift jente få en katt?

Katt på kjøkkenet
Katt på kjøkkenet

Når de velger et kjæledyr for seg selv, stopper mange jenter på en spinnende følgesvenn. Katter og katter er, til tross for all sin uavhengighet og stolthet, i stand til å gi vertinnen mye glede, ganske enkelt å krølle seg sammen til en ball på knærne eller rase i nærheten. Men overtroiske mennesker sier at ugifte mennesker aldri skal ha slike kjæledyr.

Tegn om en katt og en ugift jente

Generelt er listen over skilter for ugifte veldig omfattende. Alle er på en eller annen måte forbundet med ekteskap, eller rettere sagt, med fraværet. Og katter i huset til en gratis kvinne er ikke noe unntak.

Det antas at en ugift jente, som har en katt hjemme, for alltid vil bli igjen uten ektefelle. Tegn rettferdiggjør dette på forskjellige måter - de sier at katten vil være en sjalu eier og ikke vil la potensielle ektemenn nær eieren, så argumenterer de for at katten, som en kjent heksekjent, vil lede en ensom jente langs mørkets vei magi, og hun vil ikke selv gå ut og gifte seg. Si, han vil foretrekke et gratis hekseliv fremfor en gift. Det er en forklaring til fra overtroiske - katten i huset (hann) vil demonstrere overfor universet (eller andre høyere makter, der personen tror) at du allerede har en mann i huset, og universet vil ikke sende du er din trofaste.

Svart katt
Svart katt

Svarte katter har lenge vært assosiert med magi og hekser

Feng Shui utsikt

I følge feng shui har alle ting i huset en viss energi som beveger seg i ordnede strømmer. Beboerne er også utstyrt med sin egen energi - som kjæledyr.

Feng shui-tilhengere tror imidlertid ikke at en katt i huset på noen måte kan påvirke ekteskapet eller dets fravær fra vertinnen.

Er det mulig å undertrykke handlingen til et dårlig varsel

Hvis du er overtroisk og ønsker å gifte deg, er det slett ikke nødvendig å se etter gode hender til kjæledyret ditt eller nekte å etablere en katt:

  • ikke kall kjæledyret ditt et menneskelig navn, spesielt ikke et maskulin. La universet ikke forveksle en katt med en mann;
  • prøv å nøytralisere det dårlige varselet om katten med andre overtro som antas å "tiltrekke menn til huset." Plant for eksempel en kristtorn (tradisjonelt hann) i en gryte, bruk turkis- eller rosakvartssmykker (steiner som angivelig tiltrekker kjærlighet);
  • hvis du ikke har et kjæledyr ennå, vær oppmerksom på kattungene. Overtro er mer negativt med en katt i et fritt kvinnes hus enn en katt.

Hvordan en katt virkelig påvirker ekteskapet

Familiepsykologeksperter hevder at katten virkelig kan beskytte elskerinnen mot ekteskap, men ikke på grunn av noen av dens magiske egenskaper. En kvinne som bor alene og har et kjæledyr, danner et slags par med seg. Emosjonell tilknytning er til stede, det fysiske uttrykket for kjærlighet (å klappe katten, skrape den - dette er nettopp manifestasjonen av kjærlighet) er også til stede. Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom eieren og kjæledyret ofte ser ut som menneskelig vennskap eller partnerskap.

Noen mennesker som bevisst leter etter en ektefelle har et alvorlig insentiv for dette - en ubehagelig følelse av ensomhet og ubrukelighet. Og kjæledyret fyller effektivt dette emosjonelle hullet. Som et resultat leter en person ikke lenger etter noen og trenger ingen, og derfor reduseres sjansene for ekteskap betydelig.

Et annet enkelt, men veldig ubehagelig øyeblikk er allergi. Hvis du har et kjæledyr, kan dets tilstedeværelse rett og slett nippe i knoppen en romantisk linje som har begynt, hvis mannen din er allergisk. Dette er imidlertid langt fra nødvendig - noen ganger er slike tester bare fordelaktige for forholdet.

Jeg er allergisk overfor katter, og naboen til min daværende ektemann hadde en god, matet brite. Det var veldig vanskelig for oss å møte og tilbringe tid hjemme hos ham, for etter en halvtime på rommet hans begynte jeg å nys ukontrollert, øynene mine ble røde og hovne - det er ikke tid for romantikk eller kyss.

Katten sitter på papirer
Katten sitter på papirer

For en allergiker er en katt eller hund i huset til en elsket en virkelig tragedie.

Den berømte russiske motehistorikeren Alexander Vasiliev (programleder for programmet "Fashionable Sentence") har også en mening om denne saken. Han hevder at en ugift kvinne med katt aldri vil finne en mann for seg selv. Alexander Vasiliev rettferdiggjør sin mening ikke med tegn, men med en slik analogi - noe hårete, spiser mye, jevnlig kjærtegn og snorking skapning har allerede dukket opp i huset ditt. Så mannens ledige stilling er formelt okkupert. Hvorvidt leseren er enig i denne definisjonen av en ektefelle, er opp til henne å bestemme.

Selv om du virkelig vil gifte deg, men dette ikke går, bør du ikke skylde kjæledyret ditt for dette. Mest sannsynlig ligger problemet andre steder. Prøv å forlate den forsettlige søken etter en ektefelle og leve livet ditt - og en følgesvenn, hvis du trenger en, vil være der av seg selv.

Anbefalt: