Innholdsfortegnelse:

Månekalender Med Hårklipp Og Fargelegging For November
Månekalender Med Hårklipp Og Fargelegging For November

Video: Månekalender Med Hårklipp Og Fargelegging For November

Video: Månekalender Med Hårklipp Og Fargelegging For November
Video: Женская стрижка Шапочка или Пикси, окрашивание волос Балаяж! 2024, Kan
Anonim

Når skal du gå til frisøren: månekalender for hårklipp og fargelegging for november 2019

frisør
frisør

Gå til frisøren for en ny frisyre eller hårfarge, vi drømmer om at malingen ikke vasker ut på en uke, og hårklippet vil glede seg over skjønnheten i lang tid. Astrologer mener at ikke hver dag er like egnet for å manipulere hår, så det blir utarbeidet en spesiell månekalender hver måned.

1. november, fredag

En gunstig dag for endringer i utseende, siden de i dag bare gir positive følelser. Du kan lage et nytt hårklipp, men smellet skal ikke beskjæres: det vil vokse raskt tilbake. For å fargelegge, velg naturlige nyanser.

2. november, lørdag

Denne dagen bør du utsette egenomsorg. Enhver innvirkning på håret vil påvirke din psykologiske tilstand negativt. Det er tillatt å utføre små helseprosedyrer, men bare hjemme.

3. november, søndag

En hårklipp denne dagen kan ha en dårlig innvirkning på helsen din, så det er bedre å glemme å besøke en frisør. Ta en oppstrammende behandling eller farg håret ditt med naturlige fargestoffer: henna eller basma.

4. november, mandag

Gledelig dag for hårklipp. Den nye frisyren vil passe godt på håret og vil vare lenge nok. Du kan eksperimentere med curling og styling. Du kan bare male i røde nyanser, hvilken som helst annen farge vil raskt komme ned.

5. november, tirsdag

Det er ikke verdt å gjøre en radikalt ny frisyre denne dagen: det er en sjanse for at den ikke vil bli helt slik du ønsket. Det er lov å trimme endene eller friske hårfargen, men uten noen eksperimentering.

6. november, onsdag

Det er ikke verdt å gjøre en hårklipp på denne dagen, det vil ha en dårlig effekt på trivsel og struktur på håret ditt. Hvis du vil ha noe uvanlig, kan du prøve en ny frisyre, men bare uten perm. Du kan farge strengene med henna.

Rødhåret jente
Rødhåret jente

6. november kan du farge håret med henna

7. november, torsdag

Hvis du lenge har ønsket å endre frisyre, så velg denne dagen. Enhver manipulering av håret ditt vil oppdatere utseendet ditt, legge til energi og bidra til å forbedre forholdet ditt til det motsatte kjønn. Hvis du føler deg deprimert, må du sørge for en pleiehårbehandling.

8. november, fredag

Den perfekte dagen for enhver skjønnhetsbehandling. Hår i dag er spesielt utsatt for nærende masker og balsam, de vil være fylt med styrke i lang tid. Hårklipp er uønsket, men kan farges i pastellfarger.

9. november, lørdag

Dette er en flott dag for endring i utseende, spesielt hvis du lenge har ønsket å forbedre ditt personlige liv. Det eneste du må unngå er flekker, det vil bare forverre utseendet.

10. november, søndag

I dag vil endringer i frisyre påvirke ikke bare utseendet, men også livet generelt, så du bør ikke eksperimentere. Bli sunn og gjenopprett håret.

11. november, mandag

En perfekt dag for maling over grått hår og toning. Men hvis du vil endre hårfargen helt, er det bedre å utsette prosedyren til en annen gang. Det er også mer sannsynlig at hårklipp og styling blir opprørt.

12. november, tirsdag

Styr håret ditt med masker eller balsam. Du kan korrigere frisyren litt (for eksempel kutte endene), men nekte alvorlige endringer. Fargelegging er også uønsket.

Kvinne, påføring, maske, til, hair
Kvinne, påføring, maske, til, hair

12. november er det bedre å gjøre pleieprosedyrer

13. november, onsdag

En perfekt dag for å gjøre en avtale med en frisør. Eventuelle, selv de mest komplekse hårklippene vil se fantastiske ut, og malingen vil vare lenge og vil ikke skade håret ditt.

14. november, torsdag

Personer med lav selvtillit anbefales å gjøre fargetone eller fargelegging: dette vil gi selvtillit. Men å klippe seg i dag er ikke verdt det: det er fulle av krangel og konflikter.

15. november, fredag

Å gå til frisøren for en ny frisyre vil bare gi skuffelse og dårlig helse. Du kan lage en maske eller vikle, laminering.

16. november, lørdag

Ikke en dårlig dag for noen lengderelatert manipulasjon. Du bør ikke gjøre toning og fargelegging, hvis du vil ha en forandring, bytt avskjed. Perfekt dag for hårnærende behandlinger.

17. november, søndag

Ikke en god dag for hårmanipulering. Eventuelle endringer vil ødelegge humøret ditt, påvirke helsen din og forholdet til andre negativt.

18. november, mandag

En flott dag for enhver hårklipp, til og med den mest uvanlige. Hvis du vil fargelegge, velg deretter en naturlig farge eller et par mørkere nyanser. Sykepleieprosedyrer er ikke forbudt.

Kvinne i frisørsalong
Kvinne i frisørsalong

18. november kan du gjøre noen, til og med veldig dristige hårklipp

19. november, tirsdag

Det er ikke verdt å klippe seg i dag: det vil føre til dårlig humør. Hvis livet ditt ikke passer deg, kan du endre fargen, det kan hjelpe. Du kan gjøre prosedyrer for å øke volumet.

20. november, onsdag

Å endre frisyre i dag er ikke verdt det: du vil ødelegge ikke bare hårstrukturen, men også helsen generelt. Den eneste tillatte manipulasjonen er mørk flekker.

21. november, torsdag

Hvis du ikke vil ha flass og splittede ender, er det bedre å nekte å endre hårlengden. Ta vare på håret ditt eller farg håret ditt med naturlige fargestoffer som henna.

22. november, fredag

Hvis du lenge har planlagt endringer i utseende, kan du besøke salongen, men nekte forhastede avgjørelser. Ethvert kjemisk angrep vil skade håret ditt.

23. november, lørdag

Hvis du ønsket å oppdatere utseendet ditt, så velg det - eventuelle endringer i frisyren din vil ha en god effekt på livet ditt. Det er verdt å gi opp curling - det vil ikke vare lenge.

24. november, søndag

Ikke klipp håret eller endre frisyren din drastisk. Det er ikke forbudt å gjøre farging og andre prosedyrer forbundet med kjemiske effekter på håret: i dag skader de ikke så mye som vanlig.

Farget hår
Farget hår

24. november er en god dag for hårfarging

25. november, mandag

En god dag for enhver makeover, å endre frisyre vil gi positive endringer i livet ditt. Det anbefales å markere eller bleke hår.

26. november, tirsdag

Ugunstig dag for hårklipp, de kan føre til sykdom. Den eneste akseptable prosedyren er henna- eller basma-flekker.

27. november, onsdag

En flott dag å besøke frisøren, en ny frisyre eller hårfarge vil gjenspeile godt på livskvaliteten din. Du kan male over grått hår eller lette tråder. Sykepleieprosedyrer anbefales.

28. november, torsdag

Endringer er uønskede i dag: de vil ha en dårlig effekt på hårets struktur og helse. Det anbefales å delta i ernæring og hårgjenoppretting.

29. november, fredag

Mest sannsynlig, i dag vil du plutselig endre, men ikke gi etter: å gå til frisøren kan bare ødelegge utseendet ditt. Små prosedyrer er akseptable: fargelegge røttene eller lysheving.

30. november, lørdag

Fin dag for et nytt hårklipp og lyse farger. Håret vil se sunnere og vakrere ut. Enhver behandling vil ha langvarig effekt.

Jente med blått hår
Jente med blått hår

30. november kan du male i lyse farger

Noen månedager legger den nye malingen seg godt, og hårklippet viser seg å være vellykket, men på noen - omvendt. Når du gjør en avtale med frisøren, sjekk månekalenderen slik at du senere ikke bekymrer deg for en mislykket ny frisyre.

Anbefalt: