Innholdsfortegnelse:

Hvordan Rense Hjemmet Ditt For Negativ Energi
Hvordan Rense Hjemmet Ditt For Negativ Energi

Video: Hvordan Rense Hjemmet Ditt For Negativ Energi

Video: Hvordan Rense Hjemmet Ditt For Negativ Energi
Video: 417Hz REMOVE ALL THE NEGATIVE ENERGY In and Around You ✤ Cleanse The Mind 2024, Kan
Anonim

7 enkle måter å rense hjemmet ditt for negativ energi

Image
Image

Det hender at ikke veldig hyggelige mennesker besøker huset, gir gaver. Etter slike besøk blir husstanden irritabel, krangler med hverandre og blir syk, begynner å få mareritt. Dette er et tegn på at det er behov for energirengjøring av hjemmet. Det er flere måter å gjøre dette på.

Be en prest

For å rense rommet for onde ånder som bringer sykdom og uflaks til familiemedlemmer, er det en sikker måte å invitere en prest. For en symbolsk avgift vil han gjennomføre en spesiell seremoni for å innvie huset.

Vokslys

For å rense den negative energien, brukte våre forfedre vokslys. Brannen deres fjerner onde ånder fra leiligheten. Bedre å kjøpe dem i kirken.

Med stearinlys må du gå gjennom hele huset. Hvis lyset knitrer, har det akkumulert negativt på dette stedet, og du må stå der litt lenger. Dette ritualet må ledsages av vår fars bønn.

hellig vann

For å gjøre dette kjøper de innviet vann i kirken og drysser det over alle hjørner av huset mens de leser en bønn. Det antas at det er i hjørnene av rommene som negativitet akkumuleres.

Bli kvitt gamle ting

Gamle ting absorberer negativitet gjennom årene. Det er bedre å kaste dem. Du må også kvitte deg med de tingene du ikke liker.

En ødelagt klokke, servise med flis - alt dette forstyrrer energibalansen i hjemmet. Slike gjenstander har en plass i søpla.

Salt

Vanlig bordsalt er i stand til å absorbere alle de dårlige og skitne tingene. Du må helle det i saltrister og plassere det i alle hjørner - det vil ta bort det negative. Etter dette ritualet må du kaste det.

Det anbefales også å vaske alle speil og gulv i leiligheten eller huset ditt med en saltløsning.

Høres ut

Onde ånder er redde for høye lyder. For å drive ut onde ånder, må du bruke bjeller - gå med dem gjennom hele leiligheten og ring. Du kan også klappe i hendene. Vindklokken på dørene hjelper også.

Aromalamper

Onde ånder skremmes vekk av lukten av røkelse og aromatiske oljer. Eteriske oljer av lavendel, sitronmelisse og basilikum er egnet for slik aromaterapi. De beroliger husets overopphissede nervesystem, konflikter mellom dem blir sjeldnere og blir til intet.

For å ha mindre negativitet i huset, må du passe deg for giftige og negative vampyrfolk, minimere kommunikasjonen med dem og ikke lenger la dem være utenfor terskelen til huset ditt. Dårlig energi fra dem reduserer den totale produktiviteten til en person, forverrer helsen og fører til feil.

Anbefalt: