Innholdsfortegnelse:

Feil I Teselskapet
Feil I Teselskapet

Video: Feil I Teselskapet

Video: Feil I Teselskapet
Video: ФИНАЛ►случилось не поправимое►HouseOnTheHill►СПОЙЛЕР. 2024, Kan
Anonim

7 feil i teseremonien som britene aldri vil gjøre

Image
Image

Te drikkes i alle hjem, men ikke alle vet hvordan de skal brygge og bruke den riktig. For å nyte te-seremonien må følgende feil unngås, som den sanne engelsken aldri vil gjøre.

Klorert vann

Kranvann er ikke egnet for å lage deilig te: det inneholder klor, urenheter, en stor mengde jern og er for hardt. Dette betyr at smaken av te ikke avsløres fullt ut i den. Det beste vannet for en drink anses å være tappet fra naturlige kilder eller filtrert kran.

Langbrygging

Hvis svart eller grønn te tilføres i lang tid, begynner stoffene i den å oksidere. Samtidig forsvinner gjennomsiktigheten, aromaen forsvinner, smaken endres og næringsverdien til drikken avtar. På grunn av miljøpåvirkning øker innholdet av bakterier og sopp. Insister derfor på det i ikke mer enn 3-5 minutter.

Sekundær brygging

Te bør bare brygges en gang. Og med påfølgende infusjoner er bladene allerede fratatt alle naturlige egenskaper og aminosyrer. Etter den første bryggingen fjernes omtrent 50% av nyttige komponenter, den andre - 30% og etter den tredje - 10%. Hvis du brygger en drink flere ganger på rad, vil den ikke bare være gunstig, men også bli skadelig. Det samme er tilfellet med gårsdagens te, som ved å samle farlige stoffer blir en svak gift.

Feil tid

Britene mener at du ikke kan drikke brygget te på tom mage før du legger deg og under måltidene. Å drikke drikken på tom mage forårsaker undertrykkelse av magesaft og reduserer det totale innholdet av syre og galle i magen, som stimulerer slimhinnen, provoserer forskjellige sykdommer og reduserer appetitten. Å drikke te sammen med måltidene gir økt belastning på fordøyelsessystemets organer. Og te før leggetid kan forårsake søvnløshet: den inneholder koffein og tannin, som begeistrer nervesystemet.

Feil vanntemperatur

For å få en velsmakende og aromatisk drink, må du brygge den riktig. Vannet kokes og avkjøles. Hver sort krever vann med forskjellige temperaturer: grønn ugjæret - 80 ° C, svart - 98-100 ° C, rød - 70-85 ° C.

Velge feil kokekar

De sanne engelskmennene har brukt porselen til te-seremonien siden antikken. Det er helt trygt for helsen, ser elegant og dyrt ut. Samtidig beholder drikken i den varme, smak og aroma i lang tid.

Fortynning av te med vann

I følge engelsk tradisjon blir ikke nybrygget te fortynnet i en kopp med verken kokende vann, enn si kaldt vann, siden det mister smaken og styrken på grunn av dette. For å forhindre at drikken blir for varm, helles den i en kopp og oppbevares i 4-5 minutter.

Anbefalt: