Innholdsfortegnelse:

10 Gjenstander, Hvis Tap Advarer Deg Om Forestående Problemer
10 Gjenstander, Hvis Tap Advarer Deg Om Forestående Problemer

Video: 10 Gjenstander, Hvis Tap Advarer Deg Om Forestående Problemer

Video: 10 Gjenstander, Hvis Tap Advarer Deg Om Forestående Problemer
Video: Sig et magisk nummer, når du presserende har brug for penge, resultatet fra de første dage 2024, April
Anonim

Spørsmål om skjebnen: 10 personlige ting, hvis tap utgjør problemer

Image
Image

Noen ganger fungerer tapet av en kjent ting som en advarsel om ubehagelige hendelser, feil avgjørelser og problemer. Når vi vet dette, blir vi noen ganger dobbelt oppgitte. Imidlertid tas negative tegn best som ledetråder, fordi alle som blir advart er bevæpnet.

Øredobber

Image
Image

Mister enkle øreringer - til en rekke små feil og familieproblemer.

Det kan være krangel med ektefelle, misforståelser med barn, konflikter med pårørende. Hvis en sølvørering går tapt - det onde øyet er årsaken til svikt, et gull - du er beskyttet av en skytsengel, så i stedet for store problemer vil du gå av med små.

Lommebok eller telefon

Image
Image

Tapet på en smarttelefon eller lommebok er et hint om at du forkaster penger og tid.

Ressurser bør brukes til å oppnå meningsfulle mål, ikke for øyeblikkelige gleder. Tenk på formålet ditt: hva vil du gjøre i livet.

Hansker

Image
Image

Tap av hansker advarer mot en ubehagelig situasjon: du vil bli trukket inn i en alvorlig konflikt, eller du vil selv starte den på grunn av din egen irritabilitet.

Poenget er at det ikke er noen alvorlig grunn til å krangle, og hvis det er det, kan det løses rolig og konstruktivt. Du vil ikke bare kunne undertrykke irritabilitet de neste dagene, så prøv å være mindre offentlig og mer meditere, trene, lese, fiske, rengjøre huset.

Brystkors

Image
Image

Forsvaret av brystkorset indikerer en feil beslutning. Nå står du ved et veikryss og har allerede valgt hvor du vil svinge, men dette er ikke den samme veien.

Vær oppmerksom på livsstilen din: kanskje du misbruker mat eller alkohol, trener lite, spiser dårlig, hviler lite, ikke sover på de foreskrevne tidene osv. Tapet på korset kan tjene som et signal om at du gradvis ødelegger helsen din.

Husnøkler

Image
Image

Tapet på nøkler til et hus eller en leilighet snakker om en forestående storm i familien. Selv om alt ser bra ut på utsiden, kan du allerede føle hvordan situasjonen varmes opp.

Tap av nøkler kan advare om svik eller forræderi, og også fra din side.

Et armbånd

Image
Image

Hvis armbåndet går tapt, står du i fare for mindre problemer på jobben og misforståelser i din personlige krets.

Du bør også være forsiktig med kommersiell spionasje. Ta vare på passord på telefonen, nettbrettet, datamaskinen, ikke legg viktige dokumenter på skrivebordet.

Adresse eller noens telefon

Image
Image

Hvis du har mistet noens adresse eller telefonnummer, vil du ubevisst ikke kontakte adressaten. Vær så ærlig med deg selv som mulig og tenk på hva du har mot personen, eller enda bedre, skriv det ned på papir.

Hvis det viser seg at årsakene ikke er objektive, vil du snart fornye denne kontakten. Ellers la alt være som det er og ikke streve for kommunikasjon, for ikke å lage problemer.

En pose

Image
Image

Forsvinningen av en pose som du regelmessig bruker, snakker om latent misnøye med arbeidet ditt. Kanskje det ikke passer til kallet, eller bare vokste du ut din eksisterende posisjon.

Hvis vi snakker om en reiseveske, så ikke gå hvor som helst når som helst, eller i det minste forberede deg nøye på turen. Hvis du mistet en matpose eller en shopper, må du moderere shoppingturene dine, siden du kan kjøpe mange unødvendige ting.

Ring eller kjetting

Image
Image

Tap av ring eller kjede snakker om et sterkt ondt øye, misunnelse, dårlig vilje. Jo dyrere smykkene var, desto kraftigere var den negative bølgen.

Tap av smykker fjernet problemer i skjebne og helse, men alt kan skje igjen hvis du ikke forandrer miljøet eller ikke forstår hvordan du kan forårsake et slikt sinne.

Briller

Image
Image

Noen sladrer om deg, roter gjennom "skittentøy", sprer rykter, forvrenger informasjon. Selv om beskyldningene er falske, kan de forstyrre arbeidet ditt eller forholdet ditt alvorlig.

Hvis det er mulig, kan du prøve å spore sladderen og bringe den ut i rent vann for å gjenopprette omdømmet ditt. Vær i alle fall urokkelig, rolig og trygg på god samvittighet.

Anbefalt: