Innholdsfortegnelse:

Fasjonable Og Komfortable Sko For Vinteren
Fasjonable Og Komfortable Sko For Vinteren

Video: Fasjonable Og Komfortable Sko For Vinteren

Video: Fasjonable Og Komfortable Sko For Vinteren
Video: Неужели Лапти придумали в Норвегии? Лапти народная обувь 2024, Kan
Anonim

Fasjonable sko til vinteren, som ser ut til å være skapt for de som er vant til komfortable joggesko

Image
Image

Om vinteren vil du være varm og komfortabel ute, spesielt sko. Ved første øyekast er oppgaven ikke lett: å se bra ut og føle seg like naturlig som i joggesko i de varmere månedene. Men moderne skomodeller er laget for vår bekvemmelighet, i dem vil du ikke føle deg ukomfortabel i snø, is eller slaps

Isolert Chelsea

Image
Image

Sko ser ut som ankelstøvler, egnet for de som ikke liker is. Chelsea-sålen er oftest traktor, som gjør at du kan holde deg stabil.

Bekvemmeligheten med en slik modell ligger i det faktum at den kan brukes både med bukser og med skjørt eller kjole. Ovenfra er det bedre å begrense deg til en klassisk frakk eller dunjakke.

Snørestøvler

Image
Image

Det særegne ved slike støvler er at de kan være i forskjellige høyder og design. Det er modeller som ligner på joggesko, andre ligner på ankelstøvler, og andre er høye, som ankelstøvler.

Sportsjakker og dunjakker kombineres ideelt med dem. Men det er bedre å gi opp skjørt, og foretrekker bukser og jeans.

Wellingtons

Image
Image

Dette er faktisk gummistøvler uten lås. Fargene er både mørke, lakoniske og provoserende. Som regel kan hælen være liten og stabil, eller helt fraværende.

Det er bedre å ha på seg en dunjakke eller jakke. Perfekt for en tur i parken, under en tur til naturen.

Hærstøvler

Image
Image

Fordelene med denne modellen er traktorsålen, som sparer deg for is og gjør det lettere å gå på snøen. Til tross for at de har en grov form, ser de ganske vakre ut på en kvinnes ben.

Hvis skoene er i klassiske farger, vil jeans og bukser i alle farger gjøre det, du kan bruke en dunjakke eller en jakke med dem.

Støvler med stropper eller kjeder

Image
Image

Nylig får støvler med dekor i form av kjeder og belter stadig popularitet. De kan være korte, høye, med hæl, på plattform, med traktorsåle.

Det er bedre å ha på seg bukser eller jeans, du kan bruke en svart kjole hvis du vil skape et dristig utseende. En dunjakke eller jakke passer på toppen.

Anbefalt: