Innholdsfortegnelse:

Skilt Om Pluggen, Som Vil Spare Deg For Penger
Skilt Om Pluggen, Som Vil Spare Deg For Penger

Video: Skilt Om Pluggen, Som Vil Spare Deg For Penger

Video: Skilt Om Pluggen, Som Vil Spare Deg For Penger
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, April
Anonim

5 populære tegn på en støpsel som vil spare deg for økonomiske problemer og problemer

Image
Image

En gaffel er et bestikk som folk bruker hver dag, så det er veldig følsomt for positive og negative energier. For å beskytte deg mot forskjellige problemer, prøv å ikke utføre handlinger som, ifølge tro, kan føre til problemer med penger.

Stikk brød

Du kan ikke stikke brød på en gaffel, ellers kan du ufrivillig skape problemer. Dette skyldes at brød er det mest respekterte produktet med en stor ladning positiv energi.

Det er generelt bedre å ikke berøre smørprodukter med metallapparater - de har en spesiell energilading som er uforenlig med brød.

Falt på gulvet

Mange vet at hvis gaffelen faller på gulvet - er dette for ankomsten av en kvinne, og mest sannsynlig ubehagelig, som indikert av de skarpe tennene på enheten, som symboliserer en skarp karakter. Imidlertid vet ikke alle at dette tegnet kan nøytraliseres.

Forsikre deg om at ingen andre berører denne gaffelen - hvis enheten løftes av feil person som droppet den, vil det foregående uansett gå i oppfyllelse.

Oppbevares opp ned

Image
Image

For å unngå å bli stukket av livets problemer, må du ikke lagre gaffelen med tappene vendt opp. Ellers vil negativ energi "sette seg fast" i dem, som er fulle av krangel, skandaler og økonomiske vanskeligheter.

Det er spesielt ille hvis du ofte berører tennene som stikker opp. Derfor må du beskytte deg selv: legg alltid apparatene med den skarpe siden ned.

Skratt over tallerkenen mens du spiser

Når du skrubber hardt på platen, sender du et signal til universet at du har så lite mat at du må skrape hver eneste smule. På denne måten vil du tiltrekke deg fattigdom, og platene i huset vil virkelig være tomme.

Ligger på bakken

Hvis du finner en gaffel på gaten, må du ikke skynde deg å hente den og enda mer så ta den med hjem - med den vil du ta dine problemer. Det kan vise seg at denne enheten ble brukt til å nøytralisere eller omvendt for å indusere skade - i dette tilfellet vil du ta på deg en enorm dose negativitet.

Hvis du slipper din egen gaffel på bakken, tar du den opp og vasker den med vann - dette vil rense bestikket ikke bare for smuss, men også for uønsket energi som bakken kan ha absorbert.

Anbefalt: