Innholdsfortegnelse:

Life Hacks For å Forbedre Maskeeffekten
Life Hacks For å Forbedre Maskeeffekten

Video: Life Hacks For å Forbedre Maskeeffekten

Video: Life Hacks For å Forbedre Maskeeffekten
Video: 39 советов и трюков на кухне 2024, April
Anonim

Hvordan forbedre effekten av en arkmaske slik at huden skinner som etter en kostbar salongprosedyre

Image
Image

Arkmasken er enkel å bruke og kan brukes når som helst og hvor som helst. De gir raske resultater og nærer huden øyeblikkelig. Imidlertid er det flere teknikker som kan bidra til å øke effektiviteten og fordelene ved en slik kosmetisk prosedyre ytterligere.

Bruk øyelapper samtidig

Vanligvis bryr slike masker seg ikke om huden rundt øynene når de påføres. Men det er dette området som trenger nøye hydrering og pleie. For å spare tid og løse to problemer samtidig, bruk lapper samtidig med en tøymaske.

Ta et bad

En annen effektiv metode for å forbedre effekten av masken er å bruke den samtidig som du tar et bad. Under påvirkning av damp åpner porene og åpner dermed veien for gunstige aktive ingredienser.

Dermed kombinerer du forretninger med glede. Et avslappende bad og ansiktsbehandling vil definitivt løfte humøret og forvandle utseendet ditt.

Vend om den ene siden allerede er tørr

Ikke glem at stoffmasker som regel er impregnert med sammensetningen på begge sider. Derfor, etter 15-20 minutter, snur vi bare masken og bruker den på ansiktet med den andre siden. Og nyt den livgivende komposisjonen på nytt.

Påfør serumet først

Image
Image

Åpenbart må huden renses før du bruker masken. Ingen sminke- eller kremrester skal være tilstede i ansiktet. Det vil ikke være overflødig å lage en lett, skrubbende og tørke huden med en tonic.

Trenger du et løft eller en strålende hudfarge? Vi tar et passende serum, dekker med en maske på toppen. I dette tilfellet vil laget som påføres under masken tjene som en utmerket leder, som forbedrer effekten.

Masser etter inngrepet

Det er også nyttig å gjøre en lett massasje etter at du har fjernet masken. Følg massasjelinjene forsiktig med fingertuppene. Bevegelser skal ikke være for lette, men samtidig glatte.

Etter slike manipulasjoner vises en følelse av letthet og velstelt. Men ikke glem at etter prosedyren er det nødvendig å bruke en fuktighetsgivende krem på ansiktet og rundt øynene, som om du forsegler de aktive elementene i masken.

Anbefalt: