Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Du Ikke Kan Se På Månen, Inkludert Lang Og Fullmåne
Hvorfor Du Ikke Kan Se På Månen, Inkludert Lang Og Fullmåne

Video: Hvorfor Du Ikke Kan Se På Månen, Inkludert Lang Og Fullmåne

Video: Hvorfor Du Ikke Kan Se På Månen, Inkludert Lang Og Fullmåne
Video: Агрогороскоп с 18 по 21 сентября 2021 года 2024, Kan
Anonim

Hvorfor du ikke kan se på månen, spesielt ikke for barn

Se på månen
Se på månen

For mange mennesker er månen assosiert med noe mystisk. Ifølge legender er det under hennes lys at hekser utfører heksekunst, og varulver tar på seg dyreform. Det antas at det å se på månen generelt er farlig.

Myter og tro på månen

Våre forfedre ga månen spesielle egenskaper. Hvis solen alltid har vært assosiert med noe godt og lyst, så var månen i noen hedenske religioner ond. Det ble antatt at når det dukker opp på himmelen, kommer onde ånder ut til jorden, som er i stand til å ødelegge livet til alle som møter dem på veien.

Med begynnelsen av mørket låste våre forfedre seg i hjemmene sine og prøvde å ikke gå utenfor. I følge legender, hvis åndene ser deg i månens lys, vil de ta det som en invitasjon til livet ditt. Fra nå av vil alt gå galt. Problemer, sykdommer og andre ulykker vil begynne, til og med døden.

Lang observasjon av månen påvirker sinnet. Tegn sier at månen er i stand til å avsløre den mørke, dyrebare essensen til en person. Først vil han rett og slett bli sint og utilstrekkelig, han vil lide av søvnløshet og hodepine, og senere vil han begynne å bli gal.

Katten sitter på månens bakgrunn
Katten sitter på månens bakgrunn

I følge legender kommer onde ånder til jorden i månens lys

Samtaler under månen er alltid oppriktige - det mystiske lyset lar deg rett og slett ikke lyve. Men å holde seg med din mening vil heller ikke fungere. En som ser på månen, er lett å bøye seg etter sin vilje. Det er spesielt farlig for jenter å se på månen. Unge damer vil miste sin skjønnhet og attraktivitet, og gravide vil dømme seg til vanskelig fødsel.

All den negative innflytelsen fra månen øker under fullmåne og blir maksimal under den blodige månen. Hvis du fremdeles kan komme av med små problemer på en voksende eller aldrende måne, kan galskap og alvorlige sykdommer i dette tilfellet ikke unngås.

Hva vitenskapen sier

Forskere har bevist at månen påvirker mennesker. For eksempel på en voksende måne er folk oftere irritable, og på en aldrende føler de en sammenbrudd. Men den farligste tiden er fullmåne. På dette tidspunktet forverres eller dukker psykiske sykdommer opp, folk med en god mental organisasjon føler seg dårlig nok. Men månen påvirker en person uansett om han ser på den eller ikke, så du skal ikke være redd for dens lys, du trenger bare ikke å avvikle deg og overbevise om at det vil påvirke den psykologiske tilstanden.

Månen påvirker mange prosesser på planeten vår, den vitale aktiviteten til menneskekroppen er ikke noe unntak. Og selv om folkelig tro sier at det å se på månen er farlig, er det ikke det. Det påvirker en person uansett om han ser på henne eller gjemmer seg bak gardiner.

Anbefalt: