Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Gjøre Med Bilder Av Avdøde Slektninger, Kan De Holdes Hjemme
Hva Du Skal Gjøre Med Bilder Av Avdøde Slektninger, Kan De Holdes Hjemme

Video: Hva Du Skal Gjøre Med Bilder Av Avdøde Slektninger, Kan De Holdes Hjemme

Video: Hva Du Skal Gjøre Med Bilder Av Avdøde Slektninger, Kan De Holdes Hjemme
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, Kan
Anonim

Hva skal jeg gjøre med bilder av avdøde slektninger: kan de holdes hjemme?

gammelt bilde
gammelt bilde

Folk kan ha forskjellige holdninger til bilder av avdøde kjære. Noen verner dem som et minne, noen tvert imot er redd selv for å være i samme rom med bilder av de døde. La oss vurdere dette problemet fra forskjellige synsvinkler og bestemme om vi vil holde bilder av avdøde slektninger hjemme.

Er det mulig å lagre fotografier av den avdøde i huset

Det er ikke vanskelig for folk flest å huske at bilder av den avdøde alltid ble oppbevart hjemme hos dem på en eller annen måte: bestemødre, bestefedre, oldemødre og oldefedre så ofte på oss fra gamle fotografier. Dette var den eneste måten vi fikk muligheten til å finne ut hvordan våre forfedre så ut. Fra et rasjonelt synspunkt er det normalt å lagre bilder av slektninger som er borte fra livet, og det truer ikke noe forferdelig.

Vi bør også snakke om bildene av mennesker som nylig døde. Hvis dette var en vanskelig tragedie for deg, kan det være ubehagelig for deg å se på ansiktet til en elsket en stund, men en avdød person er normal. I dette tilfellet vil den beste løsningen være å gjemme dem i et fotoalbum en stund, til smerten ved tap avtar. Ikke kast disse bildene under noen omstendigheter! Etter et år eller to vil du kunne se på dem med et lyst smil og huske den lykkelige tiden sammen.

Bestemor med baby
Bestemor med baby

Når du ser på bilder av avdøde slektninger, kan du lagre minnet om dem

Esoterisk utsikt

Men moderne esoterikere hevder at slike fotografier visstnok er en portal til de dødes verden, som bærer en sterk negativ energi. Og så ideelt sett bør de fjernes fra huset. Mange lesere vil med rette protestere: "Det vil ikke ta lang tid å glemme hvordan avdøde slektninger og venner så ut!" Derfor tilbyr esoterikere spesielle lagringsregler, som ifølge dem vil være i stand til å beskytte beboerne i huset mot de negative effektene av de "døde" bildene:

  • ikke legg innrammede bilder på bordet eller heng på veggen;
  • holde bilder av de døde adskilt fra bilder av levende mennesker;
  • hvis det i tillegg til den avdøde er en levende person på bildet, er det bedre å beskjære bildet for å skille dem;
  • for lagring av bilder er det best å bruke en svart mappe eller en sort ugjennomsiktig pose. Så dødens energi vil angivelig ikke komme ut og ikke smitte andre.

Hva Feng Shui sier

En slik overtroisk frykt for skildringer av de døde støtter også læren om feng shui. Ifølge ham leder bilder av de døde dødens energi inn i huset. Samtidig er tilhengerne av denne teorien fast, i motsetning til esoterikere, og hevder at ingen forholdsregler og spesielle metoder for lagring av bilder vil hjelpe deg. Basert på denne læren er det derfor umulig å lagre bilder av den avdøde i en boligbygning. I stedet anbefaler Feng Shui-utøvere å holde fotografier i en safe, familiearkiv, bibliotek eller andre lokaler.

Kirkens mening om bilder av avdøde slektninger

Prestene i den ortodokse kirken ser ingenting galt med å føre bilder av avdøde slektninger. Dessuten krever tilbedere ingen spesielle ritualer knyttet til lagring av fotografier av den avdøde. Tvert imot frarådes kirken den overtroiske frykten for slike fotografier.

Det er ikke noe rart og skummelt i ønsket om å bevare det visuelle minnet til avdøde kjære. Derfor er det best å ikke gi etter for overtro, men å lagre fotografier.

Anbefalt: