Innholdsfortegnelse:

Ideer For Bruk Av Unødvendige Pakker
Ideer For Bruk Av Unødvendige Pakker

Video: Ideer For Bruk Av Unødvendige Pakker

Video: Ideer For Bruk Av Unødvendige Pakker
Video: Disse tingene i huset gir problemer og ulykker. 2024, Kan
Anonim

Hva er bruken av unødvendige poser: 7 kule ideer for hjem og renovering

Image
Image

Tonnevis med plastposer kastes rundt om i verden hver dag, og ofte brukes de bare en gang. Men det er flere ideer om hvordan du kan bruke emballasje på nytt uten å skade miljøet.

Fruktredning

Image
Image

Plastposer vil komme hver sommerboende til hjelp i høstsesongen. Det er kjent at hvis du strammer til litt og ikke samler fruktene fra trærne i tide, vil de snart falle av og råtne.

Hvis det ikke er noe ønske om å plukke ormete frukter fra bakken, så bind polyetylen rundt grenene med moden frukt. Da vil de ikke falle til bakken. Frukt i pakker vil vente på ankomsten til sommerboeren. Problemet er løst.

Knebeskyttere for å gi

Image
Image

Den enkleste måten å bruke. Når du arbeider i hagen, må du ofte bøye deg til bakken eller til og med gå ned på den.

Tilgang til vann kan imidlertid være begrenset. Derfor, for ikke å flekke klær eller ben, er det nok bare å spre den tidligere plastfolien under knærne.

Hjelp for bilister

Image
Image

Alle bilister vet at når temperaturen synker om natten, under vinterfrost, er kjøretøyet dekket av en liten isskorpe. Derfor må den rengjøres før du begynner å flytte.

Plastposer kan spare deg for mye tid om morgenen. Det er nok å pakke inn speil og vindusviskere om kvelden. Og om morgenen trenger du ikke å skrape av isen.

Hundeleke

Image
Image

Emballasjen kan også brukes til kjæledyr. Lag for eksempel et leketøy.

For å gjøre dette trenger du flere gamle putevar satt inn i hverandre slik at kjæledyret ikke biter. Du kan også sy en liten tykk tøypose.

Det gjenstår bare å fylle dem med raslende poser og gi dem til kjæledyrets glede. Og hvis putevarene er tett tett, vil en utmerket seng komme ut.

Å holde malingen kan åpne

Image
Image

Det er tider når arbeidet er over, men malingen er fortsatt igjen. For å forhindre at byggematerialet forverres, bør en plastpose trekkes over krukken og deretter lukkes med et lokk. En slik beskyttelse vil sikre pålitelig sikkerhet.

Faktum er at malingsflak vanligvis tørker på lokket på en åpen boks, og fremmed rusk kommer også på den. I dette tilfellet vil plastposen forhindre unødvendige partikler i å komme inn og bidra til å forlenge byggematerialets holdbarhet.

Møbler polering

Image
Image

Når du gjør husarbeid, må du av og til bruke spesielle sprayer eller voks. For å beskytte hendene mot skader og smuss, bruk hansker som må kjøpes.

Men det er en enklere måte. Hvis arbeidet ikke krever spesiell presisjon, kan du legge plastposer på hendene og feste dem på håndleddene dine med gummibånd.

Beskyttelse av børster mot uttørking

Image
Image

Reparasjoner må ofte avbrytes, og det kan hende at maling tynner ikke alltid er tilgjengelig. Det er verken styrke eller tid til å vaske alle børster etter hardt arbeid.

I dette tilfellet kan du bare pakke penslene i en plastpose, og malingen tørker ikke på dem. Det samme kan gjøres med malingsbrettet.

Anbefalt: