Innholdsfortegnelse:

Hvilke Tegn Sier At En Person Er Avhengig Av Andres Meninger
Hvilke Tegn Sier At En Person Er Avhengig Av Andres Meninger

Video: Hvilke Tegn Sier At En Person Er Avhengig Av Andres Meninger

Video: Hvilke Tegn Sier At En Person Er Avhengig Av Andres Meninger
Video: Alvorlig og dyp psykisk utviklingshemming - Del 4 2024, April
Anonim

5 advarselsskilt om at du er avhengig av andres meninger

Image
Image

Det er naturlig for en person å ta hensyn til opinionen og prøve å behage andre mennesker. Men i jakten på offentlig godkjenning glemmer vi ofte hva vi egentlig vil ha. Vi begynner å elske oss selv mindre, og innser at vi er langt fra ideelle. Ved tegnene oppført nedenfor kan du avgjøre om du er avhengig av andres meninger.

For avhengig av dietter

Den utdaterte stereotypen av ideelle "90-60-90" er fast i hodet på de fleste jenter. Men moteindustrien er i økende grad tilbøyelig til å tro at det å være tynn ikke er bra. Plusstørrelsesmodeller dukket opp på omslagene og i reklame, og demonstrerte at jenta er attraktiv i alle former.

Selvkjærlighet er på moten i dag, så det er bedre å erstatte smertefulle dietter med riktig ernæring og utmattende treningsøkter med fysisk aktivitet, som du vil glede deg over. Gjør det du liker, så blir du lykkelig.

Prøver å behage alle

Ønsket om å være bra for alle og fly for å hjelpe til ved første samtale, mens du krenker deg selv, gjør deg selvfølgelig en "komfortabel" person. Frykten for å krangle med noen presser på for å godta uønskede forhold, men danner bildet av en "god jente". Likevel bør du lære å si nei.

Husk at negative reaksjoner på avvisningen din ikke er ditt problem, men bevis på den andres dårlige oppvekst.

Bruk bare fasjonable klær og sko

Image
Image

Å velge klær som er i mote er en vanlig feil hos mennesker som er avhengige av andres mening. De glemmer hva individualitet er og legger på seg en populær person.

Likevel bør du ikke ta motetrender på alvor. Selvfølgelig trenger du ikke å ignorere dem helt, men det er bedre å velge en garderobe for deg selv - velg noe som understreker fordeler, skjuler mangler og viser unikhet.

Du kjøper dyre ting, selv om det ikke er penger

Etter presentasjonen av den nyeste iPhone-modellen løper mange hektisk å kjøpe den på kreditt, selv om den forrige ennå ikke er betalt. Ofte driver ønsket om å ha det alle har deg til gjeld, og tvinger deg til å spare på viktigere ting, som god mat.

Leve innenfor dine evner, utvikle, investere i deg selv.

Vet ikke hvordan du skal ta avgjørelser på egen hånd

Å akseptere andres mening som "riktig", å følge andres råd - betyr å ikke ha din egen mening. Det er lett å følge flertallet, men det er ikke sannsynlig at du vil være fornøyd med å bli ledet hele tiden. Det er usannsynlig at du blir lykkelig etter å leve andres liv.

Behovet for andres mening når man pumper ferdighetene med uavhengig tenkning, forsvinner som regel.

Anbefalt: