Innholdsfortegnelse:

Hva Krangles Om I Hver Familie
Hva Krangles Om I Hver Familie

Video: Hva Krangles Om I Hver Familie

Video: Hva Krangles Om I Hver Familie
Video: УКРАЛИ НОЖНИЦЫ ИЗМЕРЕНИЙ у ДЕМОНА! Кукла Чаки и Аннабель в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

5 ting nesten hver familie krangler om hver dag

Image
Image

Familietvister er ikke alltid høyt og alvorlig. Det er en rekke ting som folk er villige til å krangle om på daglig basis.

Kjæledyrpleie

Image
Image

Hvis et kjæledyr har dukket opp i huset ditt, gjør deg klar for de evige tvister - hvem vil gå på dyret og ta vare på det. Ingen ønsker å forlate et koselig hjem, spesielt når det er andre ting å gjøre.

For å unngå disse kontroversene kan du lage en vandringsplan for kjæledyret ditt. I dag går sønnen, i morgen er mannen, i overmorgen er kona. Hvis timeplanene ikke fungerer for deg, kan du prøve å komme til et kompromiss: den som har ledig tid vil gå.

Hjelp til hjemmet

Image
Image

Uvaskede retter er i vasken, og et støvlag på skapet har allerede ventet på at noen skulle fjerne det derfra. De evige tvister mellom ektefeller fører ofte til mindre krangel og konflikter.

Prøv å delegere ansvar til alle familiemedlemmer. La barnet vaske opp, kona mopper gulvet, og mannen fjerner støvet fra alle skapene i huset. Hvis delegering av ansvar ikke hjelper verbalt, bør du vurdere å planlegge rengjøring.

Hvem skal gå for å åpne

Image
Image

Hele familien sitter komfortabelt på sofaen og ser på TV, men den plutselige samtalen på døren bryter plutselig roen. Ingen ønsker å reise seg og traske seg inn i gangen for å åpne døren for en gjest. Mens familien løser dette problemet, kan det hende at personen ikke venter og drar.

Løsningen på dette problemet er enkel - snu en mynt. Når alle familiemedlemmer er i samme posisjon, er sjansen den eneste rettferdige løsningen på situasjonen.

Hva du skal se på

Image
Image

Far vil vite hva som skjer i verden ved å bytte til nyhetskanalen. På dette tidspunktet vil mor glede seg over å se favoritt-tv-seriene sine, og barna krever urolig å slå på tegneserier.

Det er flere løsninger i denne situasjonen. For eksempel kan du se på alt etter tur, men løsningen er ikke universell - noen vil fortsatt måtte vente.

Den andre løsningen er å kjøpe en eller flere TV-er hjemme slik at alle familiemedlemmer kan se hva de vil når som helst.

Hvem skal gå i butikken

Image
Image

Hvordan vil du ikke forlate huset og gå til butikken. Og det hender at ingen av familiemedlemmene bestemt vil. Pappa fikser støvsugeren, mamma lager mat og barnet gjør lekser. Hvem skal du sende til butikken?

Løsningen i denne situasjonen er enkel - lag en tidsplan. Hvis siste gang et barn gikk, la mannen eller kona denne gangen gå. En slik beslutning vil være så ærlig som mulig.

Hvis du nærmer deg alle familiens problemer med optimisme og ser etter en mulighet til å løse dem, kan du redusere antall konflikter i huset betydelig, eller til og med redusere dem til null. Det viktigste er å elske og sette pris på dine kjære, uten å legge alvorlig vekt på ubetydelige ting.

Anbefalt: