Innholdsfortegnelse:

Sunne Vaner Hos Hundreårige
Sunne Vaner Hos Hundreårige

Video: Sunne Vaner Hos Hundreårige

Video: Sunne Vaner Hos Hundreårige
Video: Ae Hoi Bhani Bolako Maile - Dr. Pilots 2024, Kan
Anonim

7 nyttige vaner med lang lever som kan jukse tiden

Image
Image

Forventet levealder avhenger direkte av kvaliteten, samt av en persons vaner. Regler du må følge hvis du vil bli langlever.

Beveg deg mer

Image
Image

Når vi tenker på fysisk aktivitet, drar fantasien et treningsstudio, trening, jogging. Du trenger imidlertid bare å trene hele dagen for å holde deg i god form. Start morgenen med å trene.

Hvis du bor i nærheten av jobb, ikke skynd deg å ringe en taxi eller ta T-banen - ta en hyggelig rute og gå, pust frisk luft.

Går ned for å ta ut søpla, ikke ring heisen - gå ned og gå opp trappene. Denne balanserte aktiviteten gjennom dagen kan ha en positiv innvirkning på helsen din.

Gjør som du vil

Å gjøre noe du hater vil gi deg løvenes andel av stress hver dag. Samtidig vil ingen hvile bidra til å bringe helsen tilbake til det normale.

Hvis du ikke liker jobben, må du endre den. La første gang du mottar mindre penger på en annen jobb, men du vil bruke mindre på behandling i fremtiden og bevare din mentale helse.

Ikke ta alt til hjertet

Image
Image

Hvis du bekymrer deg for alt på rad, er ingen helse nok. Det er problemer i livet til enhver person, men vurder noen av dem som midlertidige vanskeligheter og problemer som er enkle å løse.

Du ble fanget i regnet, og en forbipasserende bil sprayet deg fra en sølepytt - du trenger ikke å bli lei deg, klærne vaskes lett. Disse små tingene er ofte stressende for mennesker. Men hvis du ikke gir dem skala og ikke gjør en tragedie, vil ikke nervene dine lide.

Centenarians kommer med alle slags ritualer som de utfører i løpet av dagen for å minimere effekten av hverdagsstress - noen tillater seg å ta en times lur, mens andre tar en tur i parken.

Ikke la deg rive med mat

Hovedregelen i ernæring er ikke å overspise. Å spise for mye mat legger stress på kroppen din, og magen lider i første omgang. Spis med måte - det er bedre å spise ofte, men lite, enn å kløfte 2 eller 3 ganger om dagen.

Spis aldri for mye før du legger deg. Få mennesker tenker på det, men å spise middag sent på kvelden har en dyp effekt på søvnen din. Hvis du ønsker å sove sunt og glemme hva søvnløshet er, spis 3 timer før sengetid.

Chat med hyggelige mennesker

Image
Image

For å leve lykkelig, må du omgi deg med hyggelige mennesker. Kommuniser med de du er komfortable med, som er klare til å hjelpe deg og som du er klar til å hjelpe gratis. Lojale venner og familie, der kjærlighet og harmoni hersker, er en av hovedreglene for lang levetid.

Minimer, hvis ikke helt, stopp kommunikasjonen med alle ubehagelige mennesker som påvirker deg og nervesystemet ditt negativt.

Spis vegetabilsk mat

Kjøtt er selvfølgelig velsmakende, men ikke alltid sunt og nødvendig. De fleste hundreårige foretrekker å spise kjøtt i moderasjon, eller til og med nekte det helt. Legg til så mange frukter og grønnsaker som mulig i kostholdet ditt, samt belgfrukter. Du bør ikke brått gi opp kjøtt uten å konsultere profesjonelle leger, for i stedet for en gunstig effekt kan du skade deg selv.

Tilbringe tid med familien

Image
Image

Lang levetid fremmes av harmoniske forhold til mennesker rundt deg. Derfor, når du var i stand til å oppnå harmoni i familien, prøv å tilbringe så mye tid med henne som mulig, belastet med positive følelser. Du aner ikke hvor mye følelser som påvirker helsen din, så vær så snill familiemedlemmene og kos deg.

Anbefalt: