Innholdsfortegnelse:

Kefir Med Ingefær Og Kanel For Vekttap - Oppskrifter, Anmeldelser
Kefir Med Ingefær Og Kanel For Vekttap - Oppskrifter, Anmeldelser

Video: Kefir Med Ingefær Og Kanel For Vekttap - Oppskrifter, Anmeldelser

Video: Kefir Med Ingefær Og Kanel For Vekttap - Oppskrifter, Anmeldelser
Video: DET BESTE INDISKE DIETT FOR VEKTTAP | 7 DAGER MÅLPLAN + MER 2024, Kan
Anonim

Kefir med kanel og ingefær: en deilig slankende cocktail

Cocktail
Cocktail

For å gå ned i vekt, må du ta med sunn mat i kostholdet ditt. Så mange vet om fordelene med fermenterte melkeprodukter og drikker ofte kefir på diett. Hvis du legger til flere ingredienser i denne drinken, vil den bli trofaste hjelpere i kampen mot overflødig vekt. To populære og rimelige krydder er i stand til å lage en slankende cocktail fra enkel kefir: kanel og ingefær.

Er kefir med kanel og ingefær effektivt for vekttap

Kefir med ingefær og kanel bidrar til å oppnå ønsket resultat i vekttap. Denne naturlige cocktailen bekjemper ikke bare overflødig vekt, men har også en rekke positive egenskaper.

Hvordan ingrediensene fungerer

Kefir har en ledende posisjon blant alle gjærede melkeprodukter. Drikken inneholder fluor, jod og kobber, samt vitaminer B. De stimulerer energisyntese, fremskynder stoffskiftet og har en positiv effekt på nervesystemet. Blant annet er kefir en kilde til protein, og overgår til og med melk i kalsiuminnhold.

Kefir
Kefir

Kefir starter metabolske prosesser, akselererer kjemiske reaksjoner

Ingefær finnes ofte i dietten. Ingefærrot er rik på jern, magnesium, kalsium, fosfor og sink. Den inneholder også vitamin A, B1, B2, C og mange nyttige aminosyrer. Ingefær hjelper til med å bli kvitt overflødig vekt på grunn av innholdet av gingerol. Takket være ham akselererer metabolismen, metabolske prosesser aktiveres, giftstoffer og giftstoffer fjernes. Hvis forstoppelse oppstår, har ingefær en avføringseffekt.

Ingefær
Ingefær

Ingefær er vanlig i kostholdet

Kanel er ledende innen jern, mangan og kalsium. Krydderiet er også rikt på vitamin C, A, K, E og gruppe B. Denne kjemiske sammensetningen forklarer kanelens evne til å kvitte seg med overflødig vekt. Bruk av kanel bidrar til å eliminere skadelige stoffer fra kroppen, akselerere metabolismen, aktivere blodsirkulasjonen og sløve sultfølelsen. Hvis du spiser denne krydderen daglig, vil kroppen begynne å behandle sukker mer effektivt og opprettholde det nødvendige nivået av glukose i blodet.

Kanel
Kanel

Kanel har en positiv effekt på blodsukkernivået

Fordelene og skadene ved en kombinasjon av kefir, kanel og ingefær

En cocktail av kefir, ingefær og kanel gir kroppen mange fordeler:

  • sløve sultfølelsen i lang tid;
  • normaliserer fordøyelseskanalen;
  • eliminerer ødem ved å gi en vanndrivende effekt;
  • normaliserer avføring;
  • bidrar til å styrke tenner, bein og ledd;
  • er en kalorifattig drink.

Til tross for alle fordelene, kan en slik cocktail øke nivået av gastrisk surhet.

Hvem er kefir-, kanel- og ingefærcocktailen til?

Cocktailen passer for alle som ikke har følgende kontraindikasjoner:

  • økt eller redusert surhet i magen
  • gastritt og sår;
  • svangerskap;
  • blør;
  • steiner i galleblæren;
  • tar medisiner som tynner blodet.

Ernæringsfysiologens mening

Hvordan lage en diett shake

Den klassiske oppskriften tilberedes som følger: Tilsett en halv teskje kanel og ingefær i et glass kefir med et minimum fettinnhold. Alle komponentene blandes og cocktailen drikkes umiddelbart. Hvis du gjør dette etter mer enn en halv time, mister den drikken sine gunstige egenskaper. Det er best å bruke kanelstenger og fersk ingefærrot i stedet for et ferdig pulver. Kefir skal ikke være for kald eller varm.

Kanel og ingefærcocktail
Kanel og ingefærcocktail

Etter å ha tilsatt krydder, får kefir nye nyanser av smak og unik pikant

Du kan diversifisere cocktailen og legge til flere komponenter der. Ofte er dette en klype gurkemeie eller rød pepper. Du må imidlertid være forsiktig med disse ingrediensene. Rød pepper er kontraindisert for de som har betennelse i nyrene eller galleblæren, gastrointestinale sykdommer, magesår eller 12 duodenalsår. Gurkemeie er kontraindisert for gravide, så vel som for personer med sykdommer i galleblæren og galleveiene.

Cocktailen skal drikkes 20 minutter før et måltid eller 2 timer etter. Å drikke drikken på tom mage er strengt forbudt. Ideelt sett bør du drikke en cocktail om kvelden før du legger deg. Dette vil maksimere absorpsjonen av kalsium, som produserer hormoner som er ansvarlige for å forbrenne fett.

Anmeldelser

Kefir i kombinasjon med sunne krydder kan virkelig øke stoffskiftet. Det viktigste er å tilberede en diettdrink riktig og drikke den til rett tid. Før du prøver denne metoden for å miste vekt på deg selv, må du lese kontraindikasjonene og ikke i noe tilfelle drikke en cocktail på tom mage.

Anbefalt: